Spire & Gro Liane barnehage

Spire & Gro Liane barnehage ligger i Hovenga, og de fleste av barna kommer fra området, Hovenga,Logoer Liane bhgBorgeåsen, Osebakken eller de sentrumsnære områdene. Barnehagen har 3 avdelinger. En småbarnsavdeling med barn fra 0 – 2 år, en avdeling med 2 og 3 åringer, og en stor avdeling med 4-6 år. Barnehagen har til sammen 56 hele plasser.

 

Liane barnehage ble helrenovert i 2015. Vi ønsker at Liane barnehage skal være en kreativ, bevegelig, mangfoldig, raus og lekende organisasjon, der gjenbruk, delaktighet og refleksjon skal være en synlig markør i det daglige arbeidet.

 

Vi er inspirert av Reggio Emilia sin pedagogiske filosofi. Vi vil at Liane barnehage skal være og oppfattes som en barnehage som bidrar til bærekraftig utvikling. Vi har gode turmuligheter i nærmiljøet med eget leirsted som brukes hver uke. Vi har også en liten gjenbruks bod med materialer som kan brukes i det pedagogiske arbeidet.

 

Årsplan for Spire & Gro Liane barnehage

 

 

Klikk her for å lese årsplanen som PDF.

 

Kontaktinformasjon

Spire & Gro Liane barnehage

Øvre Sølen 2, 3914 Porsgrunn

Telefon: 35 55 50 86

 

Daglig leder: Liv Lio

Epost: liane@spireoggro.no

Hjemmeside: http://www.spireoggro.no

Fakta om barnehagen

  • Antall plasser: 56 plasser
  • Avdelinger: 3 avdelinger
  • Barnehageplasser i alderen fra: 1-6 år
  • Plassprosenter: 50, 60, 80 og 100 % plasser.
  • Nærmes skolekrets: Hovenga, Osebakken og Kjølnes.
  • Opptakskrets: Porsgrunn, Bamble og Skien.
  • Åpningstid: 06:45-17:00 alle hverdager.

 

Barnehagen er stengt julaften (24. desember) og nyttårsaften (31.12), samt 5 planleggingsdager i året. Vi har sommerstengt to uker i juli, uke 28 og 29 . Onsdag før skjærtorsdag er vi åpent fra kl 06.45 til kl 12.00.